image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Тиждень Шевченка

15:00 12.03.2014

4 березня в центрі дозвілля Таврійського державного агротехнологічного університету була представлена літературно-музична композиція «Ми — з Кобзаревого роду», присвячена 200-річчю Тараса Шевченка.  тиждень3 [1600x1200]

«В нашому університеті проводиться ціла низка заходів, присвячених    200-річчю від дня народження Тараса Шевченка. В рамках цього тижня ми проводимо концерт  «Ми Шевченкового роду», який підготували викладачі, студенти та працівники центру культури і дозвілля.

Студенти підготували вокальні та танцювальні номери, а також зачитували вірші Кобзаря. Зі словами пошани до життя та творчості великого поета виступив проректор Таврійського державного    агротехнологічного університету Олександр Ломейко .тиждень [1600x1200]

«Сьогодні ми святкуємо дуже знаменну подію — 200 років видатному Тарасові Шевченку. В цей день ми згадуємо його ім’я. Шевченко був не тільки видатним поетом, а й дуже універсальною та обдарованою людиною і мав  багато інтересів», — сказав Олександр Ломейко.

тиждень2 [1600x1200]Окрім концерту, в цей день у центрі дозвілля працювала виставка-конкурс мистецьких робіт «Шевченкова хата». Ці заходи входять до програми «Тиждень Шевченка», під час якої в університеті також відбудуться брейн-ринг «Чи добре ви знаєте Шевченка ?», літературні читання творів автора та конкурс стінгазет.