image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Музиканти отримали нагороди

14:56 26.03.2014

20 березня в Костянтинівській музичній школі відбулася низка творчих конкурсів  для вихованців музичних шкіл Костянтинівки та Вознесенки.музиканты [1600x1200] 

Заходи були присвячені 200-річчю з дня народження українського письменника Тараса Шевченка. Головною умовою конкурсу було виконання композиції українського автора в оригіналі чи в сучасній обробці. Директор Костянтинівської музичної школи Оксана Дмитрова зазначила, що участь в конкурсах брали учні різних вікових категорій, деякі виступали на такому рівні вперше. Із дебютантів Оксана Дмитрова виокремила виконання п’єси на малому барабані та на бандурі.

музыканты2 [1600x1200]Начальник районного відділу культури та туризму Володимир Фтіц подякував учасникам заходу та їх педагогам за гарне виконання українських композицій.

Учасники конкурсів демонстрували свої таланти в грі на духових та ударних інструментах, вміння академічного співу, змагалися за звання кращих ансамблів, оркестрів народних інструментів, у майстерності вокального співу, конкурсі ансамблевої гри серед учнів шкіл естетичного виховання.

За результатами змагань дітям були вручені дипломи районного відділу культури та туризму за перші та другі місця. За висновком журі, всі учасники мають гарну підготовку. Також судді висловили надію, що на досягнутому школярі не зупиняться і продовжать вдосконалювати свою майстерність.