image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Сьомий Кубок студії виборола Костянтинівка

14:04 02.04.2014

29 березня на базі спортивного комплексу «Мотор» пройшов VII щорічний турнір з міні-футболу на призи комунального підприємства «Студія «Мелітопольський район» МРР. У змаганнях взяли участь вісім команд з різних населених пунктів району.   сьомий4 [Разрешение рабочего стола] сьомий5 [Разрешение рабочего стола]

Підтримав учасників турніру голова районної державної адміністрації Євген Любцов. Він наголосив на важливості занять спортом та підтримки гарної фізичної форми.

«Хочеться побажати, щоб цей традиційний турнір проходив ще довгі роки. Дякуємо за його проведення нашій телевізійній студії «Мелітопольський район», яку ми завжди підтримуємо», — зазначив Євген Любцов.

сьомий7 [Разрешение рабочего стола]Формат турніру передбачав дві ігрові підгрупи. Команди, які посіли другі місця в своїх дивізіонах, розіграли між собою почесне третє місце турніру. Це звання виборола команда «Колос» з Новопилипівки. У матчі за третє місце вона з рахунком 2:0 впевнено переграла свого опонента — команду «ВВМ» із села Семенівка.сьомий6 [Разрешение рабочего стола]

У фінальному поєдинку зійшлися команди «Студія» та ФК «Костянтинівка». Матч пройшов у напруженій боротьбі з великою кількістю гольових моментів. Команда Студії двічі виходила вперед, проте костянтинівці змогли зрівняти рахунок і залишили право визначити переможця у футбольній лотереї — серії післяматчових пенальті. В ударах із семиметрової відмітки точнішою була команда Костянтинівки, яка і стала тріумфатором турніру. Враженнями про участь у змаганнях поділився гравець команди-переможця Олексій Шафоростов:

сьомий2 [Разрешение рабочего стола]«Ми регулярно беремо участь у цьому турнірі. Нарешті вдалося перемогти. Фінал вийшов дуже гідним, цікаво, що все вирішила серія пенальті. Я вважаю, що ми сьогодні були сильнішими».

Відкривала церемонію нагородження директор комунального підприємства «Студія «Мелітопольський район» МРР Діляра Кудусова.

«Кожен з вас був прикрасою турніру. Всі учасники проявили волю до перемоги та показали бійцівський характер. Я дуже вдячна за таку гарну гру та це свято спорту, яке ви сьогодні продемонстрували», — зазначила вона.сьомий3 [Разрешение рабочего стола]

сьомий [Разрешение рабочего стола]Перед врученням основних призів голова районної молодіжної ради Михайло Богданов оголосив переможців індивідуальних нагород серед футболістів і суддів. Найбільш цінним гравцем турніру став Геннадій Лисяной, кращим захисником став Сергій Столяров, кращим воротарем було визнано Олексія Блазненка, нагороду кращого нападника отримав Олександр Пелих, а кращим суддею турніру був названий Андрій Лінник. Всі учасники турніру, які «вилетіли» на груповій стадії змагань, отримали подяки за участь в турнірі.

Команди, що посіли призові місця, були відзначені грамотами, а головний тріумфатор турніру — команда Костянтинівки — стала володарем неперехідного кубка щорічних футбольних змагань.