image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У ТДАТУ розпочато спартакіаду серед професорсько-викладацького складу та співробітників

8:54 04.04.2014

31 березня 2014 року у Спортивному клубі ТДАТУ розпочалася спартакіада «Здоров’я» серед професорсько-викладацького складу та співробітників ТДАТУ з 7-ми видів рухової активності.IMG_5642

У Таврійському державному агротехнологічному університеті такі змагання проводяться щорічно з метою залучення викладачів до занять фізичною культурою та виявлення найсильніших спортсменів для участі у спартакіаді професорсько-викладацького складу та співробітників серед вищів ІІІ-ІV рівнів акредитації Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Змагання проводяться за наступними видами спорту:

баскетбол – 31.03.14 р.;

волейбол – 31.03.14 – 04.04.2014 р.;

шахи – 07.04.14 – 08.04.14 р.;

шашки – 09.04.14 – 10.04.14 р.;

настільний теніс – 14.04.14 – 15.04.14 р.;

дартс – 16.04.14 р.;

кульова стрільба – 17.04.14 р.

Парад учасників спартакіади приймали декан механіко-технологічного факультету Кюрчев Сергій Володимирович, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту, майстер спорту СССР, заслужений тренер України Рибницький Анатолій Вікторович, голова профспілкового комітету Андрущенко Микола Васильович, декан факультету агротехнологій та екології Єременко Оксана Анатоліївна.

Із привітальним словом виступив голова профкому Андрущенко М.В. Право урочистого підняття прапору було надано головному інженеру АГЧ Яворському Антону Віталійовичу.

Після цього виступив з індивідуальною програмою 13-річний Єгор Ткачук – учасник шоу «Україна має таланти–5», трьохкратний призер міжнародного фестивалю «Пантійська арена» у м. Севастополі, чемпіон м. Мелітополя зі стрит-воркауту, призер обласних змагань, присвячених Дню Захисника Вітчизни. Тренують спортсмена викладачі кафедри фізичного виховання та спорту Голованов Максим Вікторович та Кубрак Сергій Іванович.

Учасники змагань побачили у виконанні юного спортсмена ривок з коліна, жонгляж, елементи силової акробатики, поштовх двох гир однією рукою, жим гир у шпагаті, жим двох гир у борцівському мосту, поштовх 32 кг та згинання цвяхів. Зі цвяхів Єгор голими руками виготовив серце, яке подарував учасникам.

У день відкриття  учасники спартакіади провели змагання з баскетболу та волейболу. Спартакіада триває. Про результати спартакіади буде повідомлено у квітні. Бажаємо перемог усім учасникам!!!