Политика

Вячеслав Колесников: Тимошенко пропонує реальний план миру в інтересах України та українців. Владі час прислухатись до її пропозицій і діяти!

Нинішня криза довела те, про що Юлія Тимошенко говорила ще вісім років тому – мінські домовленості є пасткою для України. Зараз це визнав і Зеленський. Шкода, що для цього були потрібні стільки років і стільки жертв українців.

Валерія Матвієнко: Юлія Тимошенко – єдиний український політик, яка має мужність говорити правду про те, що Мінські домовленості Порошенка неприйнятні для України і відновлення миру.

Росія вже навіть не приховує, що головною метою усіх її дій є примус України до виконання Мінських домовленостей, які передбачають встановлення її контролю над нашою державою через фактичне «приєднання» цілої України до ОРДЛО.

Валерія Матвієнко: Час владі та суспільству прислухатись до справжніх професіоналів

Державний діяч від звичайного політика відрізняється тим, що дивиться далі, аніж найближчі вибори. Час підтвердив далекоглядність Юлії Тимошенко, яка від самого початку бачила пастку, закладену Петром Порошенком в «Мінських домовленостях». 

Катерина Гогунська: Київ намагаються примусити до виконання неприйнятних Мінських угод — Тимошенко пропонує план захисту України

Нинішня ескалація навколо України є прямим наслідком ганебних Мінських домовленостей нав’язаних державою-агресором.Їх метою від самого початку  було встановлення політичного контролю Росії над Україною.

Валерія Матвієнко: Завдання номер один – захистити людей від зростання цін. Юлія Тимошенко пропонує план дій, влада безпорадно мовчить

Помилки влади задорого обходяться українцям – в буквальному сенсі цього слова. Подорожчання люди відчувають щодня – з кожним відвідуванням магазину, з кожною сплатою за квитанціями. За даними Держстату, ціни на продукцію промисловості в минулому році зросли на 62,2%. Це найбільше зростання за останні 25 років! І це лише початок, бо маховик інфляції продовжує розкручуватися.

«Батьківщина» вимагає від Верховної Ради негайного ухвалення двох тарифних законів

Заплановане на осінь підвищення тарифів удвічі є сучасним геноцидом, який влада свідомо чинить відносно української нації. Парламенту треба негайно ухвалити розроблені «Батьківщиною» тарифні закони, які зможуть виправити ситуацію.

image image image image image

«Батьківщина» нарощує підтримку, — опитування КМІС

Політична сила Юлії Тимошенко стабільно збільшує кількість прихильників, а «слуги народу» втрачають підтримку серед населення. Водночас зменшується число тих українців, хто схвалює діяльність президента Зеленського.

Юлія Тимошенко: Ми не дамо розпродати землю!

Наша команда та мінімум 70% українців, які проти розпродажу землі, не здамося. Ми проведемо «земельний» референдум і доб’ємося рішення Конституційного суду. Ми не дозволимо розпродати землю!

Облсовет принял бездефицитный бюджет

43 голосами депутаты Запорожского областного совета VIII созыва приняли бюджет Запорожской области на 2021 год. В 11часов 30 декабря в сессионном зале зарегистрировались 53 избранники. Большинство депутатов от партии ОПЗЖ отсутствовала.

Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua