image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

День довкілля

14:50 30.04.2014

19 квітня в 2014 році відзначався Український день довкілля. Дата свята щороку призначається на третю суботу квітня. В українців уже склалися певні традиції.

деньДержавні установи, профспілки, екологічно свідома громадськість, різні організації, заводи та компанії, студенти та школярі проводять так звані «зелені толоки», прибирання, висаджують дерева, упорядковують парки та сквери, ведуть просвітницьку діяльність, ознайомлюють громадськість з проблемами екології в світі, в Україні та їхньому регіоні в цілому. У цей день кожному громадянину нашої держави варто поглянути на оточуюче нас середовища зовсім іншими очима, принаймні раз на рік для того, щоб реально оцінити становище, в якому ми знаходимося. Це момент обдумати всі свої подальші дії та кроки, які варто зробити кожному з нас для збереження та відновлення довкілля, та з’ясувати свою роль у    збереженні нашої планети, її екосистеми і ресурсів.день2

Одним із заходів Всесвітнього дня довкілля є проведення «Місячника благоустрою». У цьому році він проводиться з 1 квітня по 8 травня 2014 року. На вулиці міста та населених пунктів району виходять працівники різноманітних організацій. Не винятком є і наша організація — Мелітопольське міжрайонне управління водного господарства.

12 квітня 2014 року було проведено суботник по управлінню щодо упорядкування територій адміністративних будівель та виробничих баз, в якому взяли участь 63 працівники управління. На суботнику було прибрано 0,3 га територій, упорядковано газонів та квітників — 0,5га, побілено приблизно 335 дерев та 800 м бордюрів.

Також працівниками відділу водних ресурсів Мелітопольського МУВГ було очищено від сміття 0,5 км прибережної      захисної смуги р. Молочна неподалік від с. Костянтинівка.

Отже, Всесвітній день довкілля є днем для людей з усіх верств суспільства, яким необхідно зібратися разом, щоб забезпечити чисту, зелену і яскраву перспективу для себе і майбутніх поколінь!

Весніна Л.І., начальник відділу водних ресурсів Мел. МУВГ