image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Без поспішних висновків

15:32 30.04.2014

Минулого тижня виконуючим обов’язки начальника ДАІ Запорізької області призначили полковника міліції Ігоря Пожидаєва. 24 квітня він завітав з робочим візитом до Мелітополя, де зустрівся з особовим складом місцевих інспекторів дорожнього руху та МРЕУ, а також поспілкувався з місцевими ЗМІ.

без поспишных«Нещодавно мене призначили в.о. начальника ДАЇ Запорізької області, тому я поїхав по області, щоб поспілкуватися з особовим складом. Хочу дізнатися їхні проблеми і потреби та виразити своє бачення, якою має бути робота нашої установи», — розповів він.

Новий начальник підкреслив, що основною вимогою до підлеглих він ставить викорінення корупції.

«Хабарів не брати та мені не носити ні по лінії ДПС, ні по маршрутних таксі, ні  по лінії МРЕО. Той, хто них буде спійманий на хабарництві, відповідатиме за всією суворістю.

Будемо чекати реорганізації правоохоронних органів та підвищення заробітної плати», — підкреслив Ігор Пожидаєв.

Однією з головних проблем нашого регіону, на думку Ігоря Пожидаєва, був і залишається технічний стан громадського транспорту. Полковник міліції зазначив, що в області буде підвищено контроль за нелегальними пасажироперевезеннями, а також технічним станом маршрутних таксі.

Організаційних підсумків новопризначений начальник робити не став, пославшись на те, що на нову посаду він вступив не так давно, тому не хоче робити поспішних висновків.

Він звернувся до населення з проханням невідкладно інформувати обласний Департамент ДАІ у випадку зіткнення з некоректною чи незаконною поведінкою співробітників Державтоінспекції.

На закінчення, Ігор Пожидаєв проінформував, що на травневі свята, а також у літній період після початку курортного сезону Державна автомобільна інспекція буде працювати в посиленому режимі та забезпечуватиме належний порядок на автошляхах місцевого та державного значення.