image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Укрпошта взяла «золото» на SABRE Awards 2014!

12:05 28.05.2014

20 травня 2014 року у Лондоні (Великобританія) на урочистій церемонії оголошення результатів 10-ої міжнародної премії SABRE Awards 2014 один з наймасштабніших всеукраїнських соціальних проектів «Казкова Резиденція Діда Мороза» від Укрпошти зайняв перше місце та отримав головний приз Golden Sabre (Золота Шабля).

SABRE Awards – це найбільший та найзатребуваніший у світі конкурс за великі досягнення в сфері брендінгу, репутаційного менеджменту та зв’язків з громадськістю. На здобуття премії цього конкурсу, який організовує провідний світовий аналітик PR-індустрії The Holmes Report, подаються проекти в різних галузях з усього світу.

Міжнародною командою з 43-х суддів соціальний проект Укрпошти було визнано найкращим серед рекордної кількості претендентів – 2400 заявок з більш ніж 40 країн! «Казкова Резиденція Діда Мороза» стала єдиним українським проектом, який цього року отримав «золоту» статуетку, залишивши позаду чимало проектів світових сильних та впливових брендів!

Казковий проект від Укрпошти має на меті підтримати дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах (діти сироти, діти-інваліди, діти з малозабезпечених сімей), та просто подарувати радість перед новорічними святами всім дітям, дати їм можливість пожити з казкою. Завдяки цьому проекту дітлахи з усієї України мають змогу отримати не тільки святкову листівку або відповідь на свого листа від справжнього Діда Мороза та солодкі подарунки, а й життєво необхідні для них медикаменти, медичне обладнання, операції тощо. Автори найзворушливіших листів минулого року виграли чудову та незабутню подорож до  справжньої батьківщини Санта-Клауса – до казкової Лапландії (Фінляндія).

Соціальна активність від Укрпошти «Казкова Резиденція Діда Мороза» вже не вперше посідає перше місце у різноманітних конкурсах. Нагадаємо, у 2013 році на Форумі «Найкращі соціальні проекти України» Укрпошта отримала диплом за ваговий внесок у поширенні практик соціальної відповідальності.

«Перемога на SABRE Awards 2014 є дуже важливою та знаковою подією для Укрпошти, – зазначає директор з маркетингу та комунікацій Укрпошти Павло Богданов. – Виграти у міжнародному конкурсі такого високого рівня було б почесним для будь-якої національної компанії. Укрпошта як соціально відповідальна компанія вже котрий рік поспіль організовує цілу низку цікавих та насамперед корисних та потрібних людям соціальних проектів. Одним з наймасштабніших є «Казкова Резиденція Діда Мороза». Дуже приємно, що робота нашої компанії у цьому напрямку була оцінена по достоїнству. Здобуття золотого трофею в одній з номінацій SABRE Awards є не просто перемогою, це ще один стимул для подальшого розвитку в соціально-активному напрямку».

Про УДППЗ «Укрпошта»

Українське державне підприємство поштового зв’язку «Укрпошта» входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв’язку України. На сьогодні Укрпошта надає понад 50 видів послуг у 13 тисячах відділень по всій Україні. Штат компанії налічує 91 тис. працівників, з них більше 38  тисяч – листоноші, близько 30 тисяч – оператори поштового зв’язку.

Служба інформаційної підтримки: 0 800 500 440.