image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Новенська сільська рада: позитивна динаміка розвитку

14:10 13.08.2014

Голова Мелітопольської районної державної адміністрації Олександр Мордик продовжує свої виїзди до сільських рад району з метою перевірки бюджетних установ та готовності навчальних закладів до нового навчального року. Днями районний очільник завітав до Новенської сільської ради.

новеньська Як з`ясувалось, місцеві школи вже майже повністю готові до того, щоб відкрити свої двері для дітей у вересні. Після завершення ремонту у дитячому садку в ньому планується організувати ще одну дошкільну групу.

Під час кампанії з благоустрою населених пунктів сільської ради було висаджено 540 дерев.

— Дерев ми висадили дуже багато — клени, дуби, туї, катальпи та інші. Всі саджанці недешеві. Вважаю, що цього року ми дуже добре змогли озеленити наші села, — проінформував Новенський сільський голова Валентин Бутенко.новеньська2

Також посадовці завітали до села Данило-Іванівка, де проходить ремонт місцевого водопроводу. Справа в тому, що на цій ділянці з самого         початку заклали браковану трубу, яка і була причиною постійних проблем з водопостачанням.

— Ми більше року шукали кошти, щоб замінити цю трубу. Довелось організувати наших підприємців та шукати інших спонсорів. Нарешті нам це вдалося, і тепер ми закладаємо нову трубу, щоб не було поривів та проблем з водопостачанням, — відзначив новенський сільський голова.

Після завершення огляду Олександр Мордик дав оцінку підготовчій роботі Новенської сільської ради.

— У мене хороші враження від побаченого. Керівництво селищної ради виконало поставлені перед ним завдання з благоустрою сіл, допомоги галузям освіти та медицини. Я не був тут вже протягом 5 років і бачу позитивну динаміку, — відзначив посадовець.

Також районний очільник відзначив, що сільським радам Мелітопольського району вдається добре виконувати поставлені завдання, незважаючи на економічну кризу в Україні. До кінця серпня голова райдержадміністрації планує відвідати всі без винятку сільські та селищну ради району з аналогічною перевіркою.