image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Святкування Дня Мелітопольського району перенесено

14:20 13.08.2014

До такого рішення прийшли учасники організаційного комітету, які зібралися 6 серпня, щоб обговорити деталі майбутнього свята.

На початку засідання голова районної адміністрації Олександр Мордик зазначив:

— На мою думку, в цьому році проведення святкових заходів не потребують особливої підготовки. Ми повинні внести відповідні корективи в плани проведення всіх свят, враховуючи нинішню ситуацію в країні.

Члени комітету висунули декілька пропозицій щодо місця проведення Дня Мелітопольського району. Найбільш оптимальними з них присутні визнали великий зал районної адміністрації або концертний зал Таврійського державного агротехнологічного університету. Дата проведення заходу також викликала хвилю обговорень. Заступник голови МРДА Олександр Баша висунув пропозицію й зовсім відмовитися від святкування Дня району в цьому році.

— Давайте не будемо блюзнірствовати і влаштовувати свята з піснями та танцями — для цього сьогодні не та ситуація. Я вважаю, що нічого страшного не трапиться, якщо ми День району святкувати не будемо, — відзначив посадовець.

Також заступник голови району запропонував скоротити кількість номінацій і нагород, а заощаджені кошти віддати на допомогу збройним силам України. Врешті-решт, свято було вирішено перенести на більш пізній строк і об’єднати його зі святкуванням дня працівників сільського господарства.

Підбиваючи підсумки, Олександр Мордик сказав, що організаційний комітет пізніше обов’язково збереться  ще раз, щоб остаточно обговорити всі деталі проведення свята.