image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Подарунки першокласникам

12:37 27.08.2014

Окремі групи соціально незахищених дітей Мелітопольського району отримали подарунки від районної влади. До свята першого дзвоника в районі проводиться акція «Першокласник».

подарункиДнями голова районної ради Юрій Єсипенко та голова райдержадміністрації Олександр Мордик завітали до сільских рад району, щоб вручити подарунки. Для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей-інвалідів та позбавлених батьківського піклування були підготовлені ранці та канцелярські набори. Юрій Єсипенко завітав до Семенівської сільської ради, щоб привітати майбутніх школярів.

Голова районної ради впевнений, що отримані подарунки допоможуть дітям у навчанні. Користуючись нагодою, Юрій Єсипенко привітав всіх дітлахів району з навчальним роком, який наближається.

— Я хочу побажати всім дітям Мелітопольського району добре навчатися, бути здоровими, веселими та радувати своїх батьків, — сказав він.

В свою чергу голова райдержадміністрації Олександр Мордик завітав до першачків Терпіннівської сільради. Очільник району вважає, що акція «першокласник» дуже важлива і дозволяє зробити життя цих дітей трохи кращим.

— На мою думку, ця акція повинна жити й надалі. Ці діти потребують особливої уваги і піклування. Ми вдячні керівництву Запорізької області за те, що акція «першокласник» працює і всебічно підтримується, — зазначив він.

До кінця серпня, у рамках акції, керівництво району планує завітати до всіх сільських та селищної рад Мелітопольщини, щоб вручити подарунки дітям, життєвий шлях яких починається з труднощів.