image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Заклик бути пильними

12:53 27.08.2014

Цьогорічне відзначення Дня Незалежності України в районі проходило як ніколи стримано. У зв’язку зі складною ситуацію у країні керівництво району вирішило відмовитися від святкових урочистостей.

закликЗахід, присвячений річниці незалежності нашої держави, проходив у великому залі райдержадміністрації. З самого початку присутні вшанували пам’ять наших загиблих земляків хвилиною мовчання.

Відкривав урочисте зібрання голова Мелітопольської райдержадміністрації Олександр Мордик. Очільник району привітав присутніх зі святом та закликав до єдності у ці непрості часи.

«Відзначаючи 23 річницю незалежності України, я закликаю всіх присутніх бути пильними та не допустити проявів сепаратизму на нашій землі. За такі помилки доведеться розплачуватись дорого. В цей день бажаю всім українцям здоров’я, щастя та мирного неба над головою», — звернувся він до присутніх.заклик2

Голова районної ради Юрій Єсипенко приєднався до вітань та висловив впевненість у тому, що спільними зусиллями українці зможуть встановити мир на сході України.

«Я хочу, щоб Мелітопольський район завжди займав гідне місце на карті України. Річниця незалежності проходить в непрості часи, однак я впевнений, що разом ми зможемо побороти всі негаразди», — відзначив посадовець.

В ході урочистих зборів районна влада вручила грамоти та подяки представникам різних установ та організацій за вагомий внесок у розвиток Мелітопольського району.