image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Розглянуто всі питання

15:40 08.10.2014

На засіданні позачергової тридцять восьмої сесії районної ради депутати одностайно проголосували за внесення змін до районного бюджету  поточного року. Перерозподіл торкнувся сфери освіти. Мелітопольський район після проведення тендеру уклав угоду на поставку кам’яного вугілля для навчальних закладів.

Вже двічі запропоноване постачальником тверде паливо не відповідало вимогам  тендеру. Якість вугілля не дозволяла використовувати його для опалення. У зв’язку з цим, на порядок денний було винесено питання щодо перерозподілу коштів і виділення асигнувань для пришвидшеної закупівлі доброякісного вугілля.

— Пропонуємо зняти з харчування 448 тис. гривень і направити їх на придбання твердого палива, щоб відділ освіти розпочав процедуру торгів. Ці перестанови пов’язані із забезпеченням захищених статей бюджету, а саме — медикаментів та енергоносіїв, — проінформувала начальник управління фінансів Мелітопольської райдержадміністрації Наталя Супрун.

Як запевнила посадовець, незважаючи на зміни до бюджету, грошей для забезпечення харчування вистачить до кінця року. Тепер управління освіти повинно якомога швидше розірвати угоду з постачальником та об’явити новий тендер на поставку вугілля.

Окрім цього, голова Мелітопольської районної ради Євген Любцов об’явив про створення нової депутатської групи «За мир та добробут» під головуванням депутата райради Сергія Сметаніна. Також депутати затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок. Згідно з рішенням Запорізького обласного управління державного агентства земельних ресурсів, депутату Мелітопольської міської ради Сергію Кюрчеву  було виділено в оренду майже 100 га землі.

Після розгляду всіх питань на порядку денному тридцять восьму сесію райради було закрито.