image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Увага! Погіршення погодних умов

16:25 20.11.2014

За даними Гідрометцентру, найближчими днями очікується ожеледиця, невеликий сніг та дощ

11106У зв’язку з погіршенням погодних умов на території Запорізької області, з метою уникнення дорожньо-транспортних пригод та травмування людей Державтоінспекція переконливо рекомендує водіям під час ускладнення погодних умов по можливості утриматися від поїздок на власному транспорті, а тим хто виїхав бути максимально уважними та обережними за кермом. Неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху, застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами: різко не маневруйте, не гальмуйте, дотримуйтесь достатньої дистанції та користуйтеся ременями безпеки.
Шановні водії та пішоходи, будьте взаємовічливими, від вашого виваженого ставлення до безпеки на дорозі та власної поведінки залежить безпека на дорозі, безперешкодний та безпечний рух транспортних засобів.
Водії, не нехтуйте власною безпекою та безпекою пасажирів, уважно стежте за прогнозами синоптиків та дотримуйтесь порад Державтоінспекції. Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби.