image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Нагородили кращих працівників виконавчої служби

17 грудня своє професійне свято відзначили працівники державної виконавчої служби. На честь цієї дати державні виконавці Мелітопольського відділення отримували вітання на свою адресу.IMG_2917

На урочистий захід були запрошені представники міської та районної влади, які привітали працівників Мелітопольського міськрайонного  відділення  виконавчої служби.

— У наш час остання інстанція, куди звертаються люди — це суд. І коли вони приймають свої рішення,  вам доводиться слідкувати за їх виконанням. На мою думку, це одна з найтяжчих робіт, і ви її гідно виконуєте, — звернувся до виконавців голова Мелітопольської районної ради Євген Любцов.

Співробітники виконавчої служби щодня забезпечують реалізацію постанов суду та інших державних органів. Цього року до обласної служби надійшло близько тридцяти тисяч документів, з яких виконано вже дев’ятнадцять тисяч на суму понад сто сорок два мільйони гривень. Кращі за підсумками року співробітники служби були нагороджені почесними грамотами від Мелітопольської районної державної адміністрації, районної ради та міської влади. Також старший державний виконавець Лідія Шликова була удостоєна грамоти головного управління юстиції Запорізької області.