image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

«Перше татамі» принесло вагомі нагороди

16:47 04.03.2015

28 лютого мелітопольські каратисти взяли участь у відкритій першості Дніпродзержинська з кіокушин-кан карате «Перше татамі» в розділі куміте серед дітей, юніорів та дорослих.

ukb9DeyUQUEЧесть Мелітополя та Мелітопольського району на змаганнях відстоювали 14 каратистів, які тренуються  в «Центрі дитячої та юнацької творчості», та районного і міського центрів «Спорт для всіх». За словами тренера Андрія Жорняка, в цьому турнірі себе проявили як досвідчені спортсмени, так і ті, хто тільки-но розпочав заняття карате.

— Особливість цього турніру пов’язана з його назвою: «Перше татамі». Каратисти змагалися у двох підгрупах: початківці та досвідчені спортсмени. Тож, ті, хто брав участь в змаганнях вперше, мав великі шанси на перемогу, — підкреслив він.

На турнірі мелітопольські каратисти стали одними з кращих.

— На фоні інших учасників наші спортсмени вигляд мали  яскравий. Підходили батьки з інших міст та цікавилися звідки ми, — розповідає Андрій Жорняк.

Для кожного з учасників ці змагання мали своє значення. Павло Джоков, який завоював звання чемпіона, зазначив, що в майбутньому мріє про подальші перемоги та про тренерську кар’єру.XVX5rxs10Lw

За результатами  першості з 14 мелітопольських спортсменів звання чемпіонів вибороли 11: Олександр Карпов, Євген Тарасов, Володимир Щербань, Артем Базолук, Роман Сєрих, Мирослав Зуйков, Владислав Черних, Микита Левченко, Павло Джоков, Михайло Коломоєць, Енвер Сулейманов. Срібними призерами стали: Олег Чумаков та Данило Мушенко, Микита Розумов виборов бронзу.