image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

МОДПІ повідомляє

Добрий день, Мелітопольська ОДПІ надає інформацію для розміщення на сайті.
Вчасне декларування доходів — це виконання громадянами свого конституційного обов’язку.

Кампанія декларування триває. Перед фахівцями Мелітопольської ОДПІ стоїть важлива задача провести кампанію декларування на високому рівні. Як свідчать показники деклараційної кампанії, прагнення наших громадян до співпраці з державою дійсно зростає з кожним роком.

Протягом січня-лютого поточного року громадянами м. Мелітополя та Мелітопольського району подано 529 декларацій про майновий стан і доходи, в яких задекларовано доходів понад 10 млн. гривень. До бюджету сплачено 474,0 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. Правом на отримання податкової знижки скористалися35 громадян, задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню, складає 33,6тис. гривень. Такі дані оприлюднила заступник начальника Мелітопольської ОДПІ Тетяна Кисельова.

Мелітопольська ОДПІ нагадує, що граничний термін для платників, які зобов’язані подавати  декларацію – 30 квітня 2015 року, а для тих, які хочуть отримати податкову знижку – 31 грудня 2015 року. Бланк податкової декларації та порядок її заповнення розміщено на офіційному веб – порталі ДФС України.

Як відзначають самі платники, особливо популярним та зручним є спосіб відправки декларації через мережу Інтернет. Для користування цією послугою платнику потрібно мати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.

Для зручності громадян податківцями створені сприятливі умови у центрі обслуговування платників, де фахівці надають безкоштовно як бланки декларацій так і консультації по заповненню. Подовжений робочий день та тиждень.

Нагадаємо що у робочі дні декларації приймаються до 20-00 години у суботу до   16-00.

Мелітопольська ОДПІ закликає платників сумлінно виконати свій громадянський обов’язок та своєчасно подати декларації та вдячна всім за розуміння та чесний підхід у виконанні своїх обов’язків зазначила Тетяна Кисельова


Виктория *******