image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Затвердили зміни до бюджету району

16:12 11.03.2015

Медичні заклади району працюватимуть у звичному режимі, додаткові кошти на їх утримання були виділені з сільських бюджетів.

IMG_3921Про це під час засідання сорок третьої сесії районної ради повідомила начальник фінансового управління райдержадміністрації Наталя Супрун. Загальна сума допомоги склала більше 300 тисяч гривень, завдяки цьому додаткові кошти отримає Мелітопольська центральна районна лікарня та КЗ «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Голова Мелітопольської районної ради Євген Любцов висловив вдячність сільським радам за розуміння ситуації і зазначив, що розраховує й на подальшу плідну співпрацю з ними.

На сесійному засіданні були вручені пам’ятні медалі «За благодійну діяльність» депутатам райради Олексію Половинкіну та Василю Руденькому.

Під час сесійного засідання депутати ухвалили рішення щодо розподілення вільних залишків загального фонду районного бюджету. Перед цим головний фінансист району докладно розповіла, на які потреби будуть витрачені ці кошти. Так, відділ освіти отримає 280 тисяч на погашення кредиторської заборгованості та 30 тисяч на програму «Шкільний автобус». 50 тисяч перерахують центральній районній лікарні для створення запасу медикаментів на випадок надзвичайної ситуації, також до ЦРЛ надійде 100 тисяч гривень для лікування хворих с пересадженими органами.

Були розглянуті  кадрові питання. Три депутатські групи запропонували направити до голови Запорізької облдержадміністрації звернення, у якому вони схвально оцінюють роботу голови райдержадміністрації Олександра Мордика та прохають залишити його на цій посаді й надалі.

— Ця кандидатура завоювала довіру і повагу як у керівників підприємств, установ, організацій, так і у мешканців району. З червня 2014 року, коли Мордик Олександр Миколайович був призначений на посаду очільника райдержадміністрації, в районі було стабілізовано фінансово-економічну ситуацію, забезпечено збирання врожаю, збережені всі об’єкти соціальної сфери, — процитував текст звернення голова районної ради Євген Любцов.

Депутати прийняли рішення направити затверджений текст звернення до голови облдержадміністрації та Президента України. (Текст звернення на стор. 16).

Народні обранці також шляхом таємного голосування обрали заступника голови райради. Всі 23 депутати, що взяли участь у виборах, підтримали кандидатуру Олександра Баші, який раніше обіймав посаду заступника голови райдержадміністрації. Голова райради привітав колегу та висловив впевненість, що Олександр Баша впорається з новими обов’язками.