image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

В районі стартувала весняна толока

17:22 18.03.2015

Минулого тижня в районі розпочалися заходи з благоустрою територій.

Працівники сільрад та підприємств взяли участь в прибирання сміття. До того ж, цього року через недостатнє фінансування філії «Мелітопольська дорожньо-експлуатаційна дільниця» громадськість району також прибиратиме лісосмуги вздовж трас міжнародного значення.

Про це під час наради з сільськими головами повідомив заступник голови Мелітопольської райдержадміністрації Дмитро Єрмоленко. За його словами, найбільш засміченими ділянками вздовж узбіч є ті, де найчастіше зупиняється транспорт. Роботи вже розпочали на території Терпіннівської, Новобогданівської, Фруктовської, Новенської, Костянтинівської сільрад.

Під час заходу голова Мелітопольської райдержадміністрації Олександр Мордик закликав присутніх відповідально поставитися до весняної толоки.

У розмові із очільниками сільських рад голова районної ради Євген Любцов порекомендував їм активізувати роботу зі збору місцевих податків.

Також на нараді обговорили хід мобілізації та особливості спілкування з демобілізованими солдатами. Мелітопольсько-Веселівський військовий комісар Олександр Лушніков зосередив увагу присутніх на тому, що військовослужбовці, які повернуться із зони АТО, потребують особливої уваги та закликав спеціалістів сільських рад посприяти воїнам в соціальній адаптації та в оформленні необхідних документів для отримання пільг.