image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Випускникам шкіл допомагає центр зайнятості

11 березня в рамках акції «Випускник 2015» спеціалісти районного центру зайнятості разом із відділом освіти провели зустріч випускників шкіл з представниками вищих навчальних закладів міста Мелітополя.

— В першу чергу, цей захід допомагає випускникам та учням старших класів отримати детальну інформацію про вищі навчальні заклади регіону та ознайомитися з їх особливостями, — розповіла спеціаліст з профорієнтації Мелітопольського РЦЗ Лідія Голованова.

Профорієнтаційні заходи центром зайнятості проводяться щорічно і допомагають випускникам визначитися з подальшою професією. Окрім перегляду презентацій навчальних закладів, майбутні абітурієнти могли безпосередньо поспілкуватися з їх  викладачами  та отримати відповіді на питання.

За словами спеціалістів центру зайнятості, у виборі майбутньої професії випускникам слід ураховувати попит на тих чи інших фахівців у роботодавців. Під час акції «Випускник 2015» школярі  отримали й цю інформацію. На зустрічі спеціаліст з профорієнтації Мелітопольського центру зайнятості Лідія Голованова наголосила, що вибір професії — це один із найважливіших моментів у житті людини і закликала школярів відповідально ставитися до визначення щодо майбутньої спеціальності.