image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

За тенісними столами змагалися дорослі та діти

13:40 08.04.2015

Відкритий турнір з настільного тенісу «Спорт для всіх» з нагоди Всесвітнього дня здоров’я відбувся на базі промислово-економічного технікуму.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA4 квітня в спортзалі царювали діти — 42 учасники. А 5 квітня — дорослі в кількості 18 учасників. Головний суддя — Юрій Гаврилов, голова міської федерації настільного тенісу.

В підсумку змагань були виявлені кращі тенісисти серед дітей та дорослих.

В молодшій віковій категорії (діти) на першому місці опинився Антон Рубльов з клубу настільного тенісу Мелітополя (КНТМ), на другому — Влади-слав Шишман з клубу «Червона гвоздика», на третьому — Дмитро Леонов, КНТМ.

В старшій віковій категорії (діти) місця розподілилися так: на першому місці — Микита Смирнов, КНТМ, на другому — Ілля Банецький, КНТМ, на третьому — Євген Євсеєв, Мелітопольський професійний аграрний ліцей.

Серед дорослих кращими гравцями стали Андрій Новиков, перше місце, Укртелеком, Борис Костюк, друге місце, МЗТГ. Замкнув трійку лідерів Володимир Матяжов, «Профмаш».

Слід сказати, що в турнірі взяли участь дві жінки. Це Наталія Раскова з клубу «Юність», керівник гуртка та Тетяна Суворова — ДНЗ «Мелітопольське ВПУ».