image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Здорові та щасливі діти — то наше з вами світле майбутнє!

15:25 08.04.2015

Мелітопольський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запрошує всіх небайдужих людей до участі! Великі справи починаються з малого! Для нас важлива підтримка кожного!

73415023З 1 по 30 квітня 2015 року в Мелітопольському районі проводиться Х щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Серце до серця» під гаслом «Врятуй життя дитині», метою якої є збір коштів для придбання медичного реанімаційного обладнання дитячої лікарні.

Як і в минулому році, передбачається робота волонтерів з благодійного збору коштів під час проведення акції та заходів на базі закладів та установ Мелітопольського району. Акція «Серце до серця» проводиться вже дев’ятий рік поспіль, і, не- зважаючи на важкі часи в країні, показує велике зацікавлення суспільства. Так, волонтерами по Україні була зібрана сума — 2 746228,35 грн., по Запорізькій області — 101 766,17 грн. За зібрані у 2014 році кошти придбано апарат «Heine Omega200», наразі єдиний в Запорізькій області, за допомогою якого лікарі зможуть діагностувати та лікувати різні патології зору у дітей.

Запрошуємо до співпраці громадські та благодійні організації, колективи та підприємства — УСІХ, в чиїх серцях живе добро!!!

Візьміть участь та зробіть свій невеликий, але вагомий внесок у досягнення спільної мети! Тільки спільними зусиллями ми можемо змінити світ на краще! Тел. для довідок 43-13-94.