image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

В Мелітопольському районі стартувала оздоровча кампанія

10:06 12.06.2015

5 червня 30 дітей пільгових категорій, що мешкають на території Мелітопольського району, вирушили на відпочинок до оздоровчого закладу «Сєвєрянін» у Кирилівці.

IMG_6727Малеча оздоровлюватиметься за кошти обласного бюджету. Гарно відпочити та отримати масу позитивних емоцій дітям побажав голова Мелітопольської райдержадміністрації Олександр Мангул.

Загалом впродовж літа в області планується оздоровити більше 95 тисяч дітей, в тому числі і в пришкільних таборах. Всього на території району працює шість пришкільних таборів, у всіх діти забезпечені гарячим харчуванням.

В них під час літніх канікул діти зможуть відпочити, оздоровитися, а також закріпити свої знання іноземних мов. На базі Костянтинівського НВО №1 «Таврія» працюватиме відразу декілька видів таких закладів: мовний та туристичний. З умовами перебування в пришкільних таборах ознайомився голова Мелітопольської районної ради Олександр Мордик. Він зазначив, що, як і кожного року, педагоги району докладають максимум зусиль для забезпечення цікавого відпочинку школярів влітку та висловив впевненість, що цього літа діти також отримають безліч позитивних емоцій у таборах.

Впродовж  канікул в таборах відпочинуть 179 дітей району.