image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

У січні — липні 2015 року Мелітопольською ОДПІ до зведеного бюджету зібрано майже 340 млн. гривень

За даними Мелітопольської ОДПІ у січні — липні 2015 року до зведеного бюджету зібрано майже 340 мільйонів гривень. Надходження до державного бюджету склали понад 120 млн. грн,  а це на 34,1 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. До місцевих бюджетів надійшло майже 220 млн. грн., що перевищує минулорічні показники періоду січня-липня 2014 року майже на 61 млн. грн.

У розрізі основних платежів у січні-липні забезпечено надходження до державного бюджету: податку на додану вартість – понад 38,8 млн. грн.;  податку на прибуток – 22,5 млн. грн.; військового збору – 11,7 млн. грн.; акцизного податку із вироблених в Україні товарів – 5,2 млн. грн.

За сім місяців до місцевих бюджетів від платників податків надійшло майже 220 млн. грн. До місцевих бюджетів у січні — липні 2015 року забезпечено надходження: податку на доходи фізичних осіб у сумі майже 107 млн. грн.; плати за землю — майже 38,4 млн. грн.; єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва – більше 22 млн. грн.

«Сьогодні сплата податків і зборів до бюджетів усіх рівнів своєчасно та у повному обсязі – це запорука відновлення фінансової стабільності та добробуту нашої держави та кожного громадянина зокрема» — зазначив начальник Мелітопольської ОДПІ Валерій Літинський. За його словами, показники збільшення надходжень – це сумлінне ставлення платників податків до сплати обов’язкових платежів та злагоджена робота співробітників Мелітопольської ОДПІ. Зусилля спеціалістів завжди направлені на створення сприятливого бізнес-середовища, зменшення тиску на платників, підвищення якості послуг, переведення діалогу податківців з платниками в електронний формат.