image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

За півроку Укрпошта збільшила свою прибутковість вдвічі

У першому півріччі 2015 року прибуток Укрпошти зріс у два рази порівняно з аналогічним періодом минулого року та склав 16,1 млн грн, що на 40% більше проти плану. Про це заявив очільник державного підприємства Ігор Ткачук на прес-конференції в Українському кризовому медіа центрі 10 серпня 2015 року.

«Так само, як і в першому кварталі цього року, Укрпошта продовжує демонструвати позитивну динаміку зростання прибутків, – сказав Ігор Ткачук. – Загальна сума доходів підприємства за шість місяців 2015 року склала 2 млрд 178 млн грн, що на 12,4% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року та на 10,5% більше від запланованого значення. Позитивна динаміка нарощення доходів дасть можливість підприємству модернізуватися та покращити якість надання послуг».

Державне підприємство сьогодні активно впроваджує новації. А саме: з’явилась можливість отримувати товари з Китаю за 7 днів, нова послуга «Прискорена пошта», можливість здійснювати двосторонній обмін міжнародними електронними переказами Єврожиро з поштою Болгарії. Також з’явилась цілодобова послуга миттєвих переказів з картки на картку (Visa або MasterCard) через офіційний сайт www.ukposhta.ua.

Укрпошта сьогодні активно оновлює існуючі та відкриває нові відділення поштового зв’язку по всій Україні, які надають повний спектр послуг. У цьому році відкрито 8 нових поштових відділень, з яких 7 міських (м. Хуст Закарпатської обл., в Одеській, Волинській та Харківській обл., а також три – в м. Києві) та 1 сільське (на Закарпатті). Крім того, оновлено три відділення Укрпошти –            в с. Роза Бердянського району Запорізької обл., у м. Слов’янську Донецької обл. та в м. Києві по вул. Заболотного (недалеко від с. Пирогове).

З метою максимальності зручності та доступності послуг Укрпошти, з травня в кожному обласному центрі (крім Донецької та Луганської областей) запроваджено цілодобову або подовжену роботу поштових відділень (з понеділка по п’ятницю до 21.00, а деяких відділень по Україні до 22.00 год., а також роботу у суботу та неділю). Крім того, підприємством скорочено на одну добу строки доставки пошти та періодичних друкованих видань між обласними центрами країни.

У цьому році Укрпоштою вперше розроблено та затверджено Програму щодо запобігання і протидії корупції на 2015-2017 рр., Програму з енергозбереження на 2015-2020 рр. та Комплексну програму підвищення рівня безпеки працівників на 2015-2017 рр.