image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Оформити субсидію допоможе Укрпошта

Відтепер оформити житлову субсидію стало простіше та зручніше. Для цього вам необхідно звернутись до будь-якого відділення Укрпошти, де ви отримаєте кваліфіковану консультацію. Всю необхідну інформацію про оформлення житлових субсидій ви також зможете отримати, звернувшись до вашого листоноші. Працівник Укрпошти допоможе вам правильно заповнити всі документи та відправити їх до управління праці та соціального захисту населення.

«Укрпошта вкотре підтримує соціальні ініціативи уряду і бере на себе зобов’язання залучити до користування системою субсидій якомога більше громадян, – зазначив в. о. генерального директора Укрпошти Ігор Ткачук. – Для більш комфортного оформлення субсидій оператори і листоноші будуть всіляко допомагати громадянам. Кожен українець зможе звернутися до наших поштовиків за консультацією чи порадою».

Працівники Укрпошти покликані виконати важливу місію:
• доставити комплекти документів на оформлення грошової допомоги;
• роз’яснити споживачам незрозумілі питання;
• допомогти заповнити заяву та декларацію;
• зазначити на придбаному конверті (за необхідності) адресу відповідного управління праці та соціального захисту населення;
• прийняти для відправки поштове відправлення із заповненими заявою та декларацією.

Пам’ятайте, що отримати субсидію – не єдиний шлях, аби зменшити рівень платні за комунальні послуги. Ми маємо навчитися використовувати ресурси ефективно: економити газ, світло, воду. Це заощадить кошти кожної родини і держави загалом. Для допомоги в цьому запроваджена програма державної підтримки населення, ОСББ і житлово-будівельних кооперативів щодо впровадження енергоефективних заходів: утеплення осель, встановлення лічильників, заміни котлів, заміщення газу альтернативними видами палива.