image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Особлива увага — охороні праці

Роль профспілок у вирішенні питання профілактики виробничого травматизму при сільгоспвиробництві досить суттєва. Але чи всі резерви в цій сфері використані? Це та інші питання нещодавно розглянули в Таврійському державному агротехнологічному університеті під час семінару з охорони праці, в якому взяли участь представники 8 районів Запорізької області.

Ректор ТДАТУ Володимир Кюрчев розповів, що в університеті традиційно проходять практичні семінари із сільгоспвиробниками, з тими, хто працює на селі за різними напрямами.
— Сьогодні ми проводимо практичний семінар із працівниками профспілкових організацій сільських територій щодо профілактики виробничого травматизму.
Завідувач кафедри «Охорони праці та безпеки життєдіяльності» Юрій Рогач розповів про основні напрями роботи кафедри.
— Наша кафедра займається не тільки навчанням студентів охорони праці, безпечної життєдіяльності, але й намагається ці знання та вміння доносити безпосередньо на виробництво. А там цим питанням вже займаються відповідні служби, в тому числі і профспілкові організації.
Голова райкому профспілки працівників агропромислового розвитку Володимир Авраменко подякував всім за плідну співпрацю.
— Ми дуже вдячні нашим партнерам — кафедрі «Охорони праці та безпеки життєдіяльності», ректору Володимиру Кюрчеву за те, що завжди нас радо приймає.
Семінар відбувся за ініціативи голови райкому профспілки працівників агропромислового розвитку Володимира Авраменка та завідувача кафедрою охорони праці та безпеки життєдіяльності Юрія Рогача.