image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Укрпошта запускає «Пошту Українського Діда Мороза»

25 листопада 2015 року на прес-брифінгу в Українському кризовому медіа центрі Укрпошта офіційно оголосила про урочисте відкриття масштабного новорічного проекту – «Пошта Українського Діда Мороза».

Відтепер уся малеча нашої країни може хутчіш починати писати листи головному персонажу зимових свят – Українському Діду Морозу – з найпотаємнішими новорічними бажаннями. Наклеївши поштову марку на конверт, необхідно покласти листа в поштову скриньку або відправити його в одному з відділень Укрпошти по всій країні. На всі листи, на яких вказано зворотну адресу, діти отримають відповіді особисто від Діда Мороза або його лісових помічників.

30 грудня Дід Мороз завітає до Поштамту в м.Запоріжжя. У цей день на Головпоштамті також відбудуться урочисте спецпогашення новорічної Власної марки «Пошта Українського Діда Мороза» сувенірним та календарним штемпелем за участю Діда Мороза та дітей, написання  привітального листа від міста до міста, конкурси, розваги, ігри, танці.

Український Дід Мороз та Запорізька дирекція «Укрпошти» ласкаво запрошують усіх дітлахів разом з батьками відвідати новорічну ялинку у Поштамті за адресою: м. Запоріжжя, пр.Леніна,133 та гарантовано отримати незабутні враження на весь рік.