image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Маленьким пацієнтам стало тепліше

IMG_3186 [1]Благодійна організація «Сяйво надії» для покращення умов перебування малечі подарувала педіатричному відділенню дитячого стаціонару Мелітопольської міської дитячої лікарні одяг для малюків та інфрачервоний обігрівач. Це стало можливо в рамках акції «Діти — квіти життя», в якій взяли участь небайдужі люди з різних міст України та постійні партнери «Сяйва надії». — Ми дізналися, що в лікарні перебувають дітки, які потребують нашої особливої уваги. Тому небайдужі добродії подарували малечі комплекти одягу та обігрівач, який буде встановлено над пеленальним столиком, аби було тепло та затишно, — розповіла волонтер благодійної організації «Сяйво надії» Світлана Черткова.

IMG_3169 [1]Заступник головного лікаря з медичної частини Роман Павленко розповів, що ці діти позбавлені сімейного тепла або зовсім кинуті напризволяще. Тому їм дуже важлива постійна увага та турбота.

— В першу чергу я хочу подякувати благодійній організації «Сяйво надії», яка в досить нелегкий час знайшла можливість допомогти нашим дітям. Сьогодні ми отримали в подарунок інфрачервоний обігрівач, який допоможе зберегти тепло в цьому відділенні.

За словами директора «Сяйва надії» Євгена Ігнатова, в рамках цієї акції  здійснюватимуться й інші благодійні справи.

IMG_3180 [1]— Сьогодні відбулася акція «Діти — квіти життя», яка має довгостроковий характер. В її рамках — допомога дітям міської дитячої лікарні. Вона проходитиме під гаслом «Я хочу жити». Словосполучення «я хочу жити» має різні поняття. Хтось хоче жити в повноцінній сім’ї, а дехто — в мирній країні. А у цих дітей є просто бажання жити. Мета акції очевидна — щоб мешкан-ці Мелітополя та Мелітополь-ського району дізналися про проблеми дитячої лікарні та хворих дітей, яким вкрай необхідна допомога.

Співробітники Мелітопольської міської дитячої лікарні вдячні за те, що благодійна організація «Сяйво надії» прислухалась до їх потреб та надала допомогу маленьким пацієнтам.