image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Прибутки перевищили заплановані

12:53 10.02.2016

information_items_150_clipped_rev_1(1)За січень 2016 р. зведені прибутки районного бюджету та бюджету сільських та селищної рад значно перевищили показники цього ж місяця 2015 року. Про це пові-домила начальник управління фінансів райдержадмі-ністрації Наталя Супрун під час розширеної апаратної наради при голові Мелітопольської райдержадміністрації. Так, за січень 2015 року надійшло майже півмільйона гривень, а за січень поточного року — більше шести мільйонів. Таким чином, за словами Наталі Супрун, прибуткова частина перевищила заплановані показники більше ніж в три рази.

Крім голови райдержадміністрації Олександра Мангула, участь в заході взяв голова райради Олександр Мордик. Про результати діяльності впродовж минулого місяця перед районними                очільниками прозвітували начальники структурних підрозділів райдержадміністрації та керівники установ і управлінь.

Так, начальник районного управління соціального захисту населення Юрій Маслєнніков розповів про стан з оформленням субсидій. За ними звернулось сім з половиною тисяч сімей, що складає майже половину родин, які проживають на території сіл. За словами очільника управління соцзахисту, в ра-йоні  продовжується робота з надання соцпослуг воїнам АТО. Вже зареєстровано 160 учасників АТО, з них троє мають інвалідність. Порушили на апаратній нараді й питання освітньої галузі. Начальник відділу освіти райдержадміністрації Тетяна Безбородих повідомила, що школи працюють у штатному режимі. Але в Долинському у навчальному закладі не ви-стачає місця для учнів, яких більшає з кожним роком. Наразі вишукується можливість створення додаткових класів.

Значну увагу присутні також приділили епідеміологічній ситуації в районі та стану сходів озимих культур.

По завершення  заходу Олександр Мангул видав низку розпоряджень щодо діяльності апарату та структурних підрозділів райдержадміністрації.