image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Укрпошта запускає нову послугу «Відправлення понад 30 кг»

ukrposhtaЗ 1 лютого Укрпошта запустила нову послугу з доставки відправлень масою понад 30 кг. Вантажі від 30 до 400 кг на палетах доставлятимуться автомобілями Укрпошти між всіма обласними центрами України у найкоротші строки.

Тарифи на пересилання великовагових відправлень неодмінно порадують замовників. Ціна за доставку залежить як від кількості відправлень, так і виду та місця доставки. Детальніше про терміни доставки та тарифи на послугу можна дізнатися на сайті Укрпошти.

Йдучи назустріч клієнтам, які будуть пересилати великі обсяги відправлень, в Укрпошті створили гнучку тарифну політику – чим більша кількість відправлень від одного клієнта, тим менша ціна на доставку кожного відправлення.

Для замовлення послуги вам необхідно звернутися до дільниці кур’єрської доставки (тел.764-17-04 або 067 22-665-31),  або до відділення поштового зв’язку №4 (тел.764-37-05 ) . Весь шлях слідування вашого відправлення можна відслідкувати на сайті Укрпошти.

Важливою умовою здійснення доставки є те, що ваше відправлення має бути запаковане плівкою і знаходитися на палеті. Також необхідно врахувати абаритні розміри вантажу, які не повинні виходити за межі стандартного палета (ДШВ:1200/80/1800 мм).