image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Час декларування

04_023319_2Кампанія декларування громадянами доходів за 2015 рік стартувала з 1 січня 2016 року і триватиме до 1 травня 2016 року.

Податки і збори, які будуть направлені до бюджету від декларування громадянами своїх доходів, спрямовуються на реалізацію соціально-економічних програм, своєчасну та повну виплату заробітних плат, ремонт та обслуговування автомобільних доріг тощо.

Щоб процес декларування був максимально зручним, для громадськості та бізнесу створено всі належні умови. Подати декларацію або отримати фахові консультації щодо її заповнення можна в Центрах обслуговування платників Мелітопольської  ОДПІ.

Формувати свідомість, порядність, культуру щодо декларування доходів та сплати податків — необхідно починати з майбутніх платників податків. Кожен з нас прагне жити у цивілізованій, європейській державі. І кращого життя гідне те суспільство, у якому кожен громадянин шанує закон незалежно від свого статусу — підкреслив начальник Мелітопольської ОДПІ Валерій Літинський.

Слід відзначити, що мелітопольці з кожним роком з розумінням та бажанням співпрацюють з працівниками податкової під час кампанії декларування.

Вікторія Красновід