image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Робота Центрів обслуговування платників Мелітопольської ОДПІ дає позитивні результати

З початку року, завдяки здійсненню інноваційних кроків, було забезпечено своєчасну та якісну організацію та координацію роботи ЦОП та спрощено можливість отримання адміністративних, інформаційних та консультаційних послуг в органах ДФС.

Із загальної кількості послуг через Центри обслуговування платників Мелітопольської ОДПІ за січень 2016 року надано 16625 послуг (у тому числі  адміністративних -750).

Мелітопольська ОДПІ нагадує платникам, що з метою створення якісних умов обслуговування платників та забезпечення швидкості процесу адміністрування податків  Державною фіскальною службою України розроблено та  підтримується в актуальному стані ряд сервісів, завдяки яким можна сформувати, перевірити та надіслати до ДФС податкову звітність, дистанційно перевірити розрахунки з бюджетом, дізнатися про терміни сплати податків, а також іншу корисну інформацію.

Наразі актуальною для платників є послуга «Декларування онлайн», яка надає можливість подати декларацію з власного комп’ютера. Для цього платникові потрібно безкоштовно отримати в ДФС електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення. Сервіс надає змогу заповнити декларацію про майновий стан і доходи, яку подають до податкових органів фізичні особи – підприємці та громадяни.

«У випадках, коли платники потребують консультації з питань податкової політики, митної справи, адміністрування ЄСВ, електронного цифрового підпису, фахівці ДФС рекомендують скористатися найшвидшим та найкращим сервісом-консультантом «ЗІР», — підкреслив начальник Мелітопольської ОДПІ Валерій Літинський.