image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Весну зустрінуть з новими дорогами

sovqyaki_11 [1]В Данило-Іванівці Новенської сільради почали грейдувати та підсипати місцеві автошляхи. І це тільки одна з проблем благоустрою, які вирішуються зараз. За словами сільського голови Валентина Бутенка, вже виконаний великий обсяг дорожніх робіт. — Бюджет ми заклали на початку року. Так, на грейдування доріг щебенем з бюджету Новенської сільради виділено близько ста тисяч гривень та 250 тисяч гривень — на асфальтування.

Тут завершується й робота зі створення очисних споруд. За словами Валентина Бутенка, ця проблема завдала чимало клопоту мешканцям Садового.

— Наразі підрядна організація працює над завершенням цих робіт. Залишається тепер тільки зробити проект із заміни каналізації у жилому секторі.

У Садовому діє чимало аматорських творчих колективів, тому ремонт сільського клубу — одне з найважливіших завдань сільської влади. Тож за кошти з місцевого бюджету ремонтують покрівлю сільського клубу у Садовому.

— З бюджету Новенської сільради ми виділили гроші на заміну покрівлі. Я дуже вдячний спонсорам, які теж неабияк допомогли поміняти дах та зберегти сільський клуб. З бюджету сільської ради ми виділили майже 80 тисяч гривень, а сумою в 25 тисяч гривень допомогли спонсори.

У Новенської сільради попереду ще багато роботи з благоустрою своїх населених пунктів. І якісне виконання всіх планів сільради дозволить покращити умови життя селян.