image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Яскраве шоу – від молодих зірок

IMG_0324Ціле сузір’я молодих та талановитих виконавців з усієї України 9 та 10 квітня виступали на центральній площі нашого міста. Юні обдарування взяли участь у Всеукраїнському шоу талантів «Кожен спроможен». Цей проект вже стартував в таких містах нашої країни, як Дніпродзержинськ, Кременчук, Пологи тощо.

За словами організаторів фестивалю проект має на меті дати можливість талановитим українцям заявити про себе. А для городян і гостей Мелітополя – це свято з якісною музикою і гумором. Також це можливість почути і побачити по-справжньому творчих, яскравих і обдарованих українців.

«Різні представники культури можуть проявити свої найкращі якості та заявити про себе», — підкреслив у своєму виступі заступник міського голови Іван Федоров.

В свою чергу голова організації «Кожен спроможен» Сергій Проценко подякував всім, хто бере участь в цьому заході, та вручив подяку міському голові за сприяння розвитку культури міста та співпрацю.

На сцені виступали місцеві улюбленці: ліричний трек мелітопольський вокаліст Микола Ільїн присвятив своїй коханій жінці Ксенії, а реп-виконавець Юрій Хопов непогано «прокачав» місцевих жителів своєю піснею, за що глядачі підтримували його ритмічними рухами.

IMG_0335Справжнім цвяхом програми став виступ поп-рок групи «Свої люди» із Запоріжжя. Хлопці полонили глядачів своєю харизмою та талантом. Фронтмен колективу Дмитро Волков розповів, що співають з друзями ще з 2014 року, і вже невдовзі вони випустять дебютний альбом.

— В нашій групі є барабанщик, бас-гітарист, гітарист та вокаліст. Ми співаємо рок-музику  у напрямі поп-панк. До нашого першого альбому ввійде 14 пісень. Ми хочемо власним прикладом показати всій Україні, що, маючи талант, не треба ховатися по «підвалах», а навпаки, заявляти про себе, — зазначив він.

Вперше в нашому місті побувала джаз-блюз-рок група «Невідомі» з Лозової Харківської області.

— Я приємно вражений атмосферою вашого міста. Мені вистачило проїхати головною вулицею, щоб зрозуміти, що у вас все добре. Ви дбаєте про своє місто, ви любите його. Нехай ваше місто дарує нам усім більше нових талантів, — підкреслив фронтмен групи Кирило Папін.

Колектив виступив на сцені зі своїми авторськими композиціями, зокрема, улюбленою та найпершою «Друг», яка розповідає про те, що ніколи не можна зупинятися на досягнутому, треба дружити з близькими, ніколи не сваритися, йти вперед та перемагати, пояснів Кирило Папін.

Вразив мелітопольців швидкістю свого репу харизматичний Віталій Троян з сусіднього Енергодара. Він, до речі, є півфіналістом шоу «Україна має талант — 7».

IMG_0357Отримали високу оцінку глядачів і мелітопольські спортсмени. Міські атлети і трейсери порадували всіх присутніх показовими виступами на турніках.

Подяку від міського голови отримали талановиті та успішні люди Мелітополя. Наприклад, семирічний Сергій Лазько, герой та рятівник року України прийшов на допомогу п’ятирічній дівчинці, яка після сильного дощу скотилася до водостічного колодязю глибиною у два метри. Відзначили й найсильнішу людину Запорізького краю, президента федерації мас-рестлінга України Валерія Газаєва.

Мелітопольці залишилися задоволеними та сповненими позитивними емоціями, фотографувалися з улюбленими виконавцями. Подібні фестивалі дають зрозуміти, що треба завжди добиватися своєї цілі та вірити у те, що все вийде. Бо кожен — спроможен!