image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Пам’ятний знак на честь героя

11:06 12.05.2016

IMG_00526 травня на будівлі Долинської школи була встановлена меморіальна дошка  учаснику АТО Роману Євдокимову, який там навчався.

Парубок загинув у віці 24 років в квітні 2014 року, посмертно нагороджений орденом «За мужність» третього ступеня. У Долинському він навчався з 2002 року, а після восьмого класу вступив до Мелітопольського будівельного центру професійно-технічної освіти, відслужив у армії. Останнім часом проживав в Мелітополі. До лав Збройних Сил України був призваний за мобілізацією в квітні 2014, а у вересні молодший сержант Роман Євдокимов загинув під час виконання бойового завдання.

Фруктовський сільський голова Любов Снігір, яка в часи навчання хлопця у Долинському працювала директором школи, розповіла, що Роман був дуже вихованим, добрим, брав активну участь у житті школи.

Цей пам’ятник знак було встановлено за ініціативи міської влади,  бо довгий час воїн проживав у Мелітополі. Мелітопольський міський голова Сергій Мінько наголосив, що пам’ять про нових героїв України повинна зберегтися.

Голова Мелітопольської райдержадміністрації Олександр Мангул підкреслив, що наше головне багатство — це люди, і дуже жаль, що наразі знову гинуть наші молоді чоловіки у війні з агресором. Голова Мелітопольської районної ради Олександр Мордик висловив думку, що всі повинні не забувати про подвиг теперішніх героїв України та розуміти, що вони борються за нашу незалежність.

Пам’ять про загиблого воїна АТО вшанували хвилиною мовчання і поклали квіти до меморіальної дошки на його честь.