image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

На очисних кипить робота

1340887061_ochistnieЦього року на реконструкцію очисних споруджень у Фруктовому з обласного бюджету виділено 9 млн. 700 тис. грн.

Як повідомив перший заступник голови Мелітопольської райдержадміністрації Володимир Журавльов, цієї суми вистачить для завершення робіт, які тривають з 2012 року.

Зараз повним ходом йдуть роботи з монтажу та будівництва цього об’єкта, наступного тижня розпочнуться зварювальні роботи. Необхідність в запуску оновлених очисних стоїть дуже гостро, тож районні очільники сподіваються, що реконструкцію вдасться виконати щонайшвидше.

Також нещодавно представники районної влади перевірили готовність блокпостів до осінньо-зимового періоду. Так, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Журавльов проконтролював виконання ремонтних робіт та впорядкування території на блокпосту біля повороту на Новомиколаївку Мелітопольського району. Тут працювала дорожня служба, яка  асфальтувала ділянки, пошкоджені великога-баритною технікою. В цей день були пофарбовані блоки. До того ж, представники райдерж-адміністрації та мешканці Новомиколаївської сільради охоче приєдналися до наведення ладу біля блокпоста.