image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

В Софіївській виправній колонії (№55) попереджено доставку заборонених предметів

2016-10-04_13-02-0604 жовтня 2016 року завдяки спільним та злагодженим діям працівників оперативного відділу Софіївської виправної колонії (№55)  та представників відділу оперативно-розшукової роботи управління ДПтС України в Запорізькій області, попереджено доставку заборонених предметів на територію, що охороняється.

Так, під час проведення оперативно-обшукових заходів працівниками оперативного відділу установи разом з представниками відділу оперативно-розшукової роботи управління ДПтС України в Запорізькій області було.

Під час догляду громадянки П., уродженки міста Запоріжжя, яка прибула до установи на довгострокове побачення до засудженого К., в результаті догляду було виявлено в резинці для волосся 3 згортки  та пакунок, обмотані прозорим скотчем. Зі слів громадянки пакунках знаходиться наркотична речовина.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група Вільнянського відділення Пологівського відділу ГУ Національної поліції України в Запорізькій області, для прийняття рішення згідно діючого законодавства.

Більше інформації на сайті: http://www.kvs.gov.ua/peniten/control/zap/uk/indexми
Управління державної пенітенціарної служби України в Запорізькій області

2016-10-04_12-53-28