image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

До уваги осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

04_023319_2Відповідно до п.1 статті 45 розділу VII Закону України від 14.10.2014 №1700-VII «Про запобігання корупції» (із змінами) особи, уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати декларацію за минулий рік за визначеною формою шляхом заповнення її на офіційному веб-сайті Національного агентства.

Таким чином, для подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,  суб’єкт декларування має використовувати особистий ключ електронного цифрового підпису.

У зв’язку із великою кількістю бажаючих отримати послуги електронного цифрового підпису від Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно – довідкового департаменту ДФС, з метою якісного обслуговування суб’єктів декларування, уникнення черг та запобігання можливих ризиків несвоєчасного заповнення декларантами електронних декларацій Мелітопольська ОДПІ запрошує осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, заздалегідь отримати (поновити за необхідністю існуючі) особисті ключі електронного цифрового підпису в пункті видачі ключів ЕЦП, розташованому в приміщенні Мелітопольської ОДПІ за адресою м. Мелітополь, вул. Героїв України, будинок 31, кабінет 103.

 

Часи роботи пункту видачі ключів ЕЦП:

понеділок – четвер  — з 9 год. 00 хв.  до 18 год. 00 хв., перерва на обід – з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.;

 п’ятниця – з 9 год. 00 хв. до 16 год. 45 хв., перерва на обід – з 13 год. 00 хв. до 13 год. 45 хв.