image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Вдалий старт сильного духом проекту

тренинг 94 лютого Центр Образования Взрослых Мгпу та Социальный Фондзапросили на тренінг «Основні процеси законодавства держави. Конвенція про права людини» близько 30 активних членів громадських організацій : міської та районної організацій людей з інвалідністю, інвалідно-спортивного клубу «Фокіс», соціально-реабілітаційного центру незрячих та, звичайно, членів СоцФонду – студентів МГПУ з порушеннями здоров’я.

Високий професійний пілотаж продемонстрували запрошені та місцеві експерти:
 начальник Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради Галина Кучер;
 головний спеціаліст відділу з питань людей з інвалідністю, ветеранів війни та праці управління соціального захисту населення Мелітопольської міської ради Виктория Опрышко;
 директор Центрів реабілітації Уманської міської ради Базилевська Вікторія;
 директор Центру реабілітації Мелітопольської міської ради Тетяна Чорна;

Океан роздумів охоплює після тренінгу:
1. Радіємо, що змогли зробити непрості теми громадянської освіти зрозумілими для наших учасників.
2. Надихає оптимізмом той факт, що і в Мелітополі , і в Умані є віддані своїй справі люди, які не просто працюють, а живуть своєю роботою. Галино Михайлівно, погоджуємось з кожним Вашим словом і дивуємось Вашій харизмі. Вікторіє, радіємо, що в органах місцевого самоврядування є такі висококласні та душевні фахівці.
3. Оптимізму надає активність учасників проекту, адже не кожен в свій вихідний день прийде вчитися 🙂 Натхненна атмосфера в ігрових вправах поєднала всіх: молодь і людей поважного віку, студентів і викладачів, владу та громаду.
4. Гріє душу виконавців проекту оцінка керівника проекту Сергей Прийма «очікувано гарно» 🙂

Окрема подяка партнерам проекту : Альбина Демидова — за гостинність, Алина Степанова (Alina Stepanova) — зразок волонтера, Светлана Лукьянченко та Віктор Велічко — за комфортний та професійний фото та відеосупровід заходу.

Попереду ще рік навчання у проекті та практика — проведення адвокасі кампаній. Віримо, що отриманна під час проекту громадянська компетентність учасників дозволить їм активно включитись в демократичні процеси у громадянському цекторі Мелітополя!

Проект «Включення людей з інвалідністю Мелітопольщини в демократичні процеси громади» проводиться в рамках міжрегіонального проекту «Регіональні Голоси — Створюємо Мости Для Демократії», який здійснюють Центр Образования Взрослых МГПУ в партнерстві з Благодійним об єднанням «Соціальний фонд» за підтримки DVV International in Ukraine при фінансовому забезпеченні Міністерства закордонних справ Німеччини.

тренинг 6 тренинг 7 тренинг 8 тренинг 1 тренинг 2 тренинг 3 тренинг 4 тренинг 5