image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Тиждень фізичної культури

неделя физкультуры 4З 06 по 10 лютого 2017 р. у Костянтинівській СРШ І-ІІІ ст. «Прометей» з пвп  проводився тиждень фізичного виховання та трудового навчання присвячений 28 –ї річниці виведення військ колишнього СРСР із республіки Афганістан.

Діти з радістю приймали участь у різноманітних змаганнях,вікторинах майстер — класах та відкритих уроках.

З понеділка по п’ятницю учні змагалися у таких видах: змагання з метання м’яча вагою 1 кг.,індивідуальні та групові стрибки через скакалку, першість з шашок, естафета «Козацький гарт».

Багато глядачів відвідали волейбольний матч між командами збірної учнів «ПРОМЕТЕЙ» та збірної вчителів школи (Сігіда Г.В., Коновальська Т.М., Мартиновська Г.Л., Ковальчук А.В.) , які були підсилені вчителями з НВО «Таврія»(Дерев’янко О.М.)  та ліцею «Ерудит»(Землянко Є.Г.), запеклій боротьбі  перемогу одержала команда учнів школи.

На майстер – класі «Україна – моя Батьківщина» вчитель Краєвський М.Д. разом з учнями 8 класу вивчали технологію оздоблення виробу технологією інкрустація.

На уроці в 11 класі «Моя професійна кар’єра» учні склали план дії для реалізації проекту, ознайомилися зі сферами професійної діяльності, визначили власний узагальнений код професійної майстерності.

Закінчився тиждень підсумковою шкільною лінійкою, на якій директор школи Алла  Сігіда нагородила всіх переможців грамотами.  Участь у змаганнях дало дітям позитивний настрій до навчання,зацікавленість  у здоровому способу життя.

 Вчитель фізичного виховання   Сігіда Г.В.

неделя физкультуры 3 неделя физкультуры 1 неделя физкультуры 2