image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Запорізька облрада відзначила заслуги Володимира Артем’єва

артемьев11 лютого у концертному залі імені Глінки відбулося справді феєричне свято таланту – метра запорізького шоу-бізнесу, заслуженого працівника культури України Володимира Артем’єва чотиригодинним концертом вітали його вихованці різних років і колеги по сцені. У записі прозвучали вітання від відомих зірок, які лунали з різних куточків України і світу. Всі вони називають Володимира Артем’єва хрещеним батьком, який допомагає дітям і молоді робити найважливіші, найперші кроки до своєї мрії на великій сцені.

— Ми разом з вами пишаємося талантами, які прославляють наш Запорізький край як на наших сценах, так і далеко за його межами, — звернувся до ювіляра перший заступник голови Запорізької обласної ради Єгор Семенков. — Імена ваших вихованців відомі — це Альоша, Олександр Панайотов, група «Хорта», Юлія Куценко, а також ще багато відомих творчих людей, які працюють не тільки в нашому місті і столиці, а й за кордоном.

— Ми сьогодні від щирого серця дякуємо вам за високий талант і за патріотизм, за те, що півжиття ви віддали творчості і вихованню нашої молоді в кращих культурних традиціях! За те велике і світле майбутнє, які ви даруєте своїм вихованцям. І за те, що ви виховуєте в них не тільки сценічну майстерність, а й найголовніше – людяність, — сказав Єгор Семенков і вручив Володимиру Артем‘єву високу нагороду – Орден «За заслуги перед Запорізьким краєм» ІІ ступеня — за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, активну творчу діяльність, вагомий особистий внесок у розвиток естрадного мистецтва та з нагоди 70-річчя від дня народження.

Але, мабуть, найбільшою і справді незамінною і безцінною нагородою для цієї людини, як для учителя, є вдячність і успіх його учнів, які по праву називають його батьком великої зоряної сім’ї Запоріжжя.

Володимир Артем’єв — особистість неординарна й багатогранна: диригент — хоровик, джазовий музикант, експерт з питань культури і соціальних проектів, організатор і координатор обласного молодіжного фестивалю естрадного мистецтва «Зорепад» (з 1992 року), засновник і організатор Міжнародного рок-фестивалю «Zапоріг» (з 2002 року) і соціального проекту — фестивалю «ZAГрай ent. FEST» (з 2012 року). Засновник і керівник молодіжної естрадної студії «Юність».