image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Центр обслуговування платників надав адмінистративні послуги

04_023319_2-460x321Впродовж січня – лютого 2017 року в Центрі обслуговування платників Мелітопольської ОДПІ надано майже 3 тисяч адміністративних послуг.

З початку року понад 50,0 відсотків наданих адмінпослуг становить видача карток платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки – 1,4 тисячі послуг. Також працівники Центру зареєстрували 399 книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 192 книги обліку розрахункових операцій, 53 книги розрахункових операцій. Крім цього, протягом 2 місяців 2017 року в Центрі зареєстровано 216 платників єдиного податку, надано 227 витягів з реєстру платників єдиного податку, проведено перереєстрацію 122 установ (організацій) в Реєстрі неприбуткових організацій тощо.

«З метою визначення рівня ефективності та якості надання послуг в Центрі обслуговування платників Мелітопольської ОДПІ проводяться письмові опитування за допомогою розташованої в ЦОП скриньки для зауважень, пропозицій та анкет. За січень – лютий 2017 року через таку скриньку отримано 18 письмових анкет, в яких платниками надано 253 позитивних відгуків на поставлені запитання щодо оцінки роботи Центру обслуговування платників», – зазначив перший заступник начальника Мелітопольської ОДПІ Едуард Мелкумов.