image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Поліція звертаються до громадян із проханням бути пильними

149730Співробітники поліції знову і знову застерігають громадян бути обачними та не довіряти телефонним незнайомцям.
Радимо: якщо вам телефонують та повідомляють про проблеми у рідних, не панікуйте та не впадайте у відчай, не поспішайте шукати та позичати гроші. Перш за все, постарайтеся припинити розмову з людиною, яка Вам телефонує. Одразу зателефонуйте своїм рідним та близьким (про яких йшла мова) і дізнайтеся, де вони в даний час знаходятьс я і чи дійсно потребують допомоги. Якщо зі згаданими особами зв`язатися не вдається, зателефонуйте на спецлінію 102 і поцікавтеся фактом затримання ваших близьких. Також не довіряйте незнайомцям і не пускайте їх до своєї оселі.
Телефонуйте до поліції та повідомляйте, що вас намагались ошукати. Тим самим ви збільшуєте шанси правоохоронців відшукати злодіїв та вбережете багатьох людей від можливості бути ошуканим.

31.03.2017 в 16:50 до Мелітопольського відділу поліції звернулась жінка 1951 р.н. меш. м. Мелітополь, пенсіонер із заявою про те, що 31.03.2017 в 13:00 до неї зателефонував невідомий чоловік та пояснив, що її донька  затримана працівниками поліції та для її звільнення необхідно перерахувати гроші, після чого вона через термінал почала перераховувати гроші : 8 платежів загальною сумою біля 35000 грн. За фактом шахрайських дій відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 КК України.

Screenshot