image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Посвята у читачі

Сучасний  стиль  життя  все  більше  витісняє  книгу  на  задній план,  адже існує багато  інших способів отримання  інформації. Проте ми  всі розуміємо — книгу нічим не замінити.Вона формує свідомість, інтелект, моральні  якості,  збагачує словниковий запас. Любов до  книги потрібно  виховувати,  прищеплювати з  дитинства.
Наша шкільна бібліотека  Терпіннівського  колегіуму  «Джерело» докладає багато зусиль, щоб  сприяти   задоволенню і розвитку інформаційних потреб і запитів колегіантів, зростанню кола пізнавальних читацьких інтересів,  проведенню дозвілля, допомагає залученню нових читачів до бібліотеки.
Традиційно,  наприкінці листопада,  в нашому колегіумі проводиться бібліотечне свято: «Посвята в читачі». Це свято присвячується учням 2 класу нашої школи. З радістю приймаємо в нашу дружню сім’ю читачів ще 28 хлопчиків і дівчаток.
Маленькі учні з задоволенням зустрічаються на святі з Королевою Книг, з казковими героями :Бабою Ягою, Буратіно, Котом  у чоботях,  Дідом та Бабою з казки  «Колобок», лікарем Айболит. Діти  на святі  були не лише глядачами,  а й активно відгадували загадки, грали з казковими героями. Фіналом свята стала  Урочиста  обіцянка юного читача і вручення маленьких подарунків.

Ласкаво просимо до шкільної бібліотеки!

І.О. Ничипорук, бібліотекар  Терпіннівського колегіуму «Джерело»