image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Туристичні змагання присвятили пам’ятній даті

10:56 16.05.2018

10 травня школярі району зібралися у Костянтинівці на традиційний зліт , щоб випробувати свої сили у спортивному туризму. Ці змагання є традиційними і проводяться вже 30 років поспіль.

Як розповіли у відділі освіти Мелітопольської райдержадміністрації, цього року туристичний зліт було присвячено Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Учасникам змагань треба було пройти випробування на дистанції «Смуга перешкод» та у конкурсній програмі: візитна картка, інсценування туристичної пісні, фотоконкурс «Туризм єднає нас», змагання з в’язання туристських вузлів, орієнтування на місцевості «Лабіринт», залік з топографії, а також змагання з в’язання нош, конкурс в’язання індивідуальної системи. Участь у змаганнях взяли 26 команд із 13 закладів освіти Мелітопольського району.

За підсумками проведення туристичного зльоту кращими стали    вихованці районного Будинку дитячо-юнацької творчості та туристичного гуртка Костянтинівського НВО № 1 «Таврія».

Команди, які посіли призові місця, були нагороджені пам’ятними кубками та грамотами, а переможці отримали тримісні намети.

Спеціалісти відділу освіти наголошують, що для дітей ці змагання є одними із найулюбленіших. Під час них молодь не тільки удосконалює свої туристичні навички, а й вчиться працювати в команді.