image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

Творчі конкурс НСЖУ: підсумки підбито, переможців визначено

Журі творчого конкурсу за роботою.

Напередодні професійного свята Дня журналіста Національна спілка журналістів України підбила підсумки традиційних творчих конкурсів 2018 року на звання найкращих у професії.

 У журі творчих конкурсів цьогоріч працювали голова НСЖУ Сергій Томіленко, секретар НСЖУ Зоя Шарикова, відомі журналісти і громадські діячі Євген Якунов, Людмила Мех, Віра Черемних та Ірина Федорів.

Загалом у десяти конкурсних номінаціях перемоги здобули 11 журналістів, редакцій, спілчанських осередків із шести областей і з Києва. Крім того, дев’ять спеціальних відзнак за високу журналістську майстерність і активну участь у творчих конкурсах НСЖУ поїдуть до низки великих і малих міст.

Серед переможців у різних номінаціях є творчі колективи і нашої області.Зокрема, газети «Бердянские ведомости», «Таврія» (Запоріжжя). Остання, до речі, є міськрайонною газетою в Токмаку й одноголосно визнана журі переможцем у номінації «Краща первинна журналістська організація», очолює первинний осередок НСЖУ головний редактор газети Людмила Арман.

-Первинка газети «Таврія» – є прикладом того, як може працювати команда справжніх професіоналів, – прокоментувала рішення член журі, президент Всеукраїнського фонду «Журналістська ініціатива» Людмила Мех. – Навіть якщо кількість членів спілки невелика, але є бажання і здатність робити добрі справи, а самим жити цікаво – це все можливо! Вважаю досвід цієї первинної організації заслуговує на поширення».

– Особливо хотілося б відзначити стабільну результативну роботу Запорізької обласної організації НСЖУ, Бердянської міської організації ЗОО НСЖУ, редакційних колективів і журналістів Запоріжчини, – зазначив Сергій Томіленко. –Вітаємо переможців і активних учасників спілчанських змагань з професійної майстерності! А цьогорічні заслужені відзнаки творчих конкурсів буде вручено всім, хто їх виборов, влітку на окремому урочистому заході НСЖУ.

 Запоріжці перемогли у трьох номінаціях:

 Номінація «Краща обласна організація НСЖУ»

Запорізька ОО НСЖУ (м. Запоріжжя).

Номінація «Краща регіональна, обласна газета»

«Бердянские ведомости» (м. Бердянськ, Запорізька область).

Номінація «Краща первинна журналістська організація»

Первинна організація НСЖУ Токмацької міськрайонної газети«Таврія» (м. Токмак, Запорізька область).