image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

«Я — Українка»

Людмила Крижко (с. Костянтинівка, зліва) та Надія Хавер (с. Новомиколаївка) на церемонії нагородження

Під такою назвою відбулася урочиста церемонія нагородження кращих представниць жіноцтва України, з врученням ордена «Берегиня  України» та Книги пошани «Я — Українка». Ця подія відбувалася в офіційному Будинку  прийомів на Грушевського, 22 у місті Києві.

Серед запрошених жінок була наша Берегиня народних традицій, звичаїв та  обрядів, учасниця народно-фольклорного ансамблю «Чарівниця» та просто чуйна, енергійна  людина, яка вміє бачити прекрасне і творити добро, завідувачка чудового дитячого садочка «Теремок» Людмила Стефанівна Крижко.

За словами Людмили Стефанівни, цей проект розповів про жінок, які не дуже відомі широкому загалу, та є не менш значимі в долі нашої країни. Майже 150 представниць жіноцтва з 19 областей нагороджували засновники проекту, серед них колишній президент України Л.М.Кравчук, народний депутат  України Олександр Марченко,  заступники міністрів всіх галузей та Генеральний директор УІВЦ «Галактика», член Національної спілки журналістів України Галина Захарченко.

Святкову програму вів відомий співак та ведучий Анатолій Гнатюк, який чарував жінок своєю посмішкою та  піснями. Дивовижні емо-ції переповнювали жінок-Берегинь україн-ського роду, яким вручали орден «Берегиня України» та Книгу пошани «Я — Українка», де вміщені життєві досягнення кожної із учасниць.

Людмила Стефанівна як патріот Мелітопольського краю, людина, яка закохана у свою роботу та пісню, розповіла про Костянтинівку — мальовниче, чудове село нашої країни та  заспівала гімн  нашого садочка «Молитва за Україну», який розчулив присутніх до глибини душі. Наша завідуюча відзначила: кожна українка несе в собі таємницю життя, роду, але у буднях сьогодення ми часто не помічаємо, скільки прекрасних, розумних, талановитих жінок працюють серед нас. Тому  такі проекти — це добре починання, яке роз-криває суспільству успіхи і досягнення жіночої плідної праці та сили духу.

 Наш педагогічний колектив ДНЗ «Теремок» Костянтинівської сільської ради від щирого серця вітає учасницю конкурсу «Я -Українка»  Людмилу Стефанівну Крижко з одержанням високих відзнак!!! Бажаємо  наснаги, творчих здобутків та подальших нагород!!!

Ільїна Н.М.,Іванова О.О.,  вихователі ДНЗ «Теремок»