image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

«Батько року» — конкурс для справжніх чоловіків

16 вересня в Україні відзначається Міжнародний День батька. З цієї нагоди в Запорізькому регіоні вже вдруге відбувся обласний конкурс «Батько року».

У цьому оригінальному змаганні взяли участь 118 чоловіків, які вдало поєднують обов’язки люблячого батька та успішного чоловіка. Напереродні свята, 14 вересня, в Запорізькій обласній державній адміністрації конкурсна комісія підбила підсумки і визначила 46 переможців у 17 номінаціях:  Батько року — справжній козак; Батько — працівник галузі металургії; Батько — рятівник; Батько — військово-службовець, працівник Збройних Сил України; Батько — представник місцевих органів виконавчої влади; Батько — працівник органів місцевого самоврядування; Батько — громадський діяч; Батько — керівник підприємства; Батько — працівник агропромислового комплексу; Батько — працівник освіти і науки;  Батько — працівник охорони здоров’я; Батько — працівник культури та мистецтва; Батько — спортсмен; Батько — працівник засобів масової інформації; Батько — працівник правоохоронних, судових органів, нотаріату та адвокатури: Батько — працівник сфери соціального захисту населення; Батько — волонтер.  Серед переможців конкурсу є й мелітопольці. Зокрема, у номінації «Батько — керівник підприємства» перемогу здобув Михайло Маслов, у номінації «Батько-працівник охорони здоров’я» — Віталій Гадомський, у номінації «Батько — працівник освіти і науки» — Сергій Шаров, у номінації «Батько-волонтер» — Олександр Потапов.

Під час урочистостей до всіх присутніх звернулась перший заступник голови Запорізької облдержадміністрації Елла Слепян, яка зазначила, що справжні чоловіки — це мужність, турбота, сила і любов.

—  Всенародний день батька, — сказала вона, — ще порівняно молоде свято, що отримало путівку в життя у 2009 році.  Відтоді  кожна третя неділя вересня стала датою, коли українське суспільство проявляє свою єдність і особливу повагу до цих загальнолюдських сімейних і державних цінностей. Бути хорошим батьком — найвідповідальніша і найпотрібніша робота в житті чоловіка. Стати прикладом для сина і добрим чарівником для дочки, навчити, розповісти, захистити, пояснити, до того ж, зробити все це з любов’ю й терпінням — таке може тільки тато.

Переможці обласного конкурсу отримали дипломи та квіти. А ще на їх адресу звучали щирі побажання: доброго здоров’я, довгих років мирного життя, бойового духу, чоловічих вчинків, уваги й турботи рідних та близьких.