image image image image image
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

На шляху до працевлаштування клієнтів Мелітопольського МРВ ФДУ «Центр пробації» в Запорізькій області

16 жовтня 2018 року на базі Мелітопольського МРВ ФДУ «Центр пробації» в Запорізькій області відбулась зустріч засуджених до альтернативних видів покарань із провідним фахівцем з профорієнтації Мелітопольського міськрайонного центру зайнятості ОленоюФілобок.

«Спектр послугслужбизайнятості – дуже широкий та направлений на кінцевуадресну мету – працевлаштуваннякожної особи, яка хочепрацювати, але активністьсамої особи – головне у процесіпрацевлаштування» — зазначилапровіднийфахівець з профорієнтаціїМелітопольського міськрайонного центру зайнятостіОленаФілобок.

Олена Сергіївна детально ознайомила з правами та обов’язками шукачів роботи, які отримують статус безробітного, можливостями працевлаштування в місті та районі, наявністю вакансій та перспективними тенденціями сучасного ринку праці.

Також, під час зустрічі фахівець центру зайнятості презентувала послуги державної служби зайнятості та новітні форми обслуговування населення, спрямовані на запобігання безробіттю.

Клієнти пробації  – учасники семінару – виявили зацікавленість інформацією, задавали питання, зокрема і щодо реєстрації в центрі зайнятості, можливості працевлаштування, навчання та підвищення кваліфікації.

 

Провідний інспектор Мелітопольського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Запорізькій області Ю.Ю. Чеснок